بسته شدن مرزهای اتریش به روی مردم ایتالیا به خاطر ویروس کرونا
ایتالیا هم مثل کشور ما ایران، جزء کشورهایی است که بیشتر از کشورهای دیگر با ویروس کرونا درگیر شده اند. در این بحبوحه، کشورهای زیادی مرزشان را با کشور ما ایران و همین طور کشور ایتالیا بسته اند. به تازگی اتریش هم اعلام کرده است که هیچ کسی حق ورود از ایتالیا به اتریش را ندارد، مگر اینکه کارت سلامت داشته باشد و بتواند اثبات کند که به بیماری کرونا ویروس مبتلا نشده است.
این تصمیم به این خاطر گرفته شده است که در میان کشورهای اروپایی، این ایتالیا است که آمار ابتلا به ویروس کرونا در آن از هر کشور دیگر اروپایی بیشتر است و همین مساله باعث شده که کشورهای دیگر اروپایی روابطشان را با ایتالیا محدود کنند تا از انتشار این ویروس در کشور خودشان جلوگیری کنند. در این راستا تصمیمی که برای ورود اتریشی های مقیم ایتالیا گرفته شده است، این است که این افراد می توانند به میهن خود اتریش برگردند، اما باید قرنطینه شوند! در این میان استثنایی که برای ورود مردم ایتالیا یا هر شخص دیگری از ایتالیا در نظر گرفته شده، این است که افرادی می توانند از اتریش وارد خاک ایتالیا شوند که کارت سلامت به همراه خود داشته باشند و به ویروس کرونا مبتلا نشده باشند.
مردم از ایتالیا فقط با داشتن کارت سلامت می توانند وارد اتریش شوند
در این میان بد نیست که نگاهی به اخبار مربوط به ویروس کرونا در اروپا بیندازیم
آمار بیماران مبتلا به ویروس کرونا در انگلستان از 54 نفر به 373 نفر افزایش یافته است و در این میان 6 نفر در انگلیس به دلیل ابتلا به ویروس کرونا جان باخته اند
رایان ایر تمامی پروازهایش ازایتالیا و درون خاک ایتالیا را تا 8 آوریل (20 فروردین) به حالت تعلیق درآورده است. از طرفی بریتیش ایرویز نیز خدماتش را تا تاریخ 4 آوریل (16 فروردین) کنسل کرده است.
فرانسه اعلام کرده است که مسابقات لیگ 1 و لیگ 2 فوتبال تاریخ 15 آوریل (27 فروردین) بدون تماشاچی و پشت درب های بسته برگزار می شوند.
رئیس پارلمان اروپا اعلام کرده است که به مدت 14 روز می خواهد از خانه کارهایش را انجام دهد.
در نهایت بد نیست که بدانید تا به حال کرونا ویروس 113،255 نفر را در دنیا مبتلا کرده است و تا به حال جان 3،946 نفر را گرفته است و این روزها به یکی از مهمترین بحران های جهانی تبدیل شده است. البته خوشبختانه بیش از 62،000 نفر تا به حال سلامتشان را باز پس گرفته اند و این ویروس را شکست داده اند. یک خبر خوب دیگر اینکه در روز سه شنبه (20 فروردین) تنها 19 مورد مبتلا به ویروس کرونا در چین شناسایی شده است و این نشان می دهد که پزشکان و مقامات دولتی چین توانسته اند تا حد زیادی این ویروس را کنترل کنند. البته همان طور که می دانید وضعیت کشور ما و همین طور کشور ایتالیا هنوز هم وخیم است و این روزها آمار ابتلا به ویروس کرونا در کشور ما و کشور ایتالیا به سمت بیشتر و بیشتر شدن است.
در نهایت برای همه شما عزیزان و همراهان آژانس مسافرتی دادآفرید، سلامتی روزافزون را آرزو می کنیم.