ویروس کرونا در ترکیه
با اینکه تا همین چند وقت پیش مقامات ترکیه اصرار داشتند که هیچ کس در ترکیه به ویروس کرونا مبتلا نشده است و همه چیز تحت نظر مقامات ترکیه است، اما امروز می بینیم که ترکیه هم مثل خیلی از کشورهای دیگر جهان درگیر ویروس کرونا شده است. البته در همان زمانی هم که اخبار ترکیه اعلام می کرد که تا به حال کسی در ترکیه به ویروس کرونا مبتلا نشده است، شبکه های خبری جهانی بر این عقیده بودند که ترکیه دروغ می گوید و این آمار واقعی نیست. اما به هر حال آن زمان گذشته است و حالا مقامات ترکیه اقرار کرده اند که مردم ترکیه نیز در حال دست و پنجه نرم کردن با ویروس کرونا هستند. اما سوالی که وجود دارد، این است که تا امروز چند نفر در ترکیه به ویروس کرونا مبتلا گشته اند؟
ویروس کرونا در ترکیه
آمار واقعی ویروس کرونا در ترکیه
در حالی که آمار واقعی ویروس کرونا در جهان حاکی از این است که تا به حال بیش از 750،000 نفر در سراسر جهان به ویروس کرونا مبتلا شده اند و 36،000 نفر نیز در دنیا جانشان را به خاطر ویروس کرونا از دست داه اند، آمار جدیدی هم از شمار بیماران مبتلا به ویروس کرونا در ترکیه اعلام شده است. در گزارش های مقامات ترکیه مشخص شده است که تعداد بیماران مبتلا به ویروس کرونا در ترکیه از مرز 10،000 نفر نیز عبور کرده است و در این میان 168 نفر هم در ترکیه به دلیل ابتلا به ویروس کرونا در ترکیه درگذشته اند. البته در میان این 10،000 نفر حدود 162 نفر نیز بهبودی کامل یافته اند و بعد از بهبودی از بیمارستان های ترکیه مرخص شده اند. البته 725 بیمار مبتلا به ویروس کرونا در ترکیه نیز در شرایط بسیار بحرانی هستند و روز به روز هم به شمار بیماران ترکیه اضافه می شود.
اقدامات ترکیه برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا در ترکیه
در طول هفته های اخیر، مقامات ترکیه سعی کردند که با یک سری اقدامات از شیوع بیشتر ویروس کرونا در ترکیه جلوگیری کنند. نتیجه این اقدامات این شد که بیشتر اماکن عمومی ترکیه به علاوه مدرسه ها و دانشگاه های ترکیه تعطیل شدند و حتی وسایل حمل و نقل عمومی در ترکیه نیز محدود شدند. از این ها گذشته، یک سری ممنوعیت های تردد 24 ساعته هم برای افراد بالای 65 سال و یا افرادی که بیماری های خاص و مزمن دارند، در ترکیه لحاظ شده است تا به نوعی شمار مرگ و میرهای ناشی از ویروس کرونا در ترکیه کاهش پیدا کند.
جالب است که بدانید در استانبول برای افراد بالای 65 سال و همچنین برای کسانی که هیچ درآمدی ندارند، پکیج های غذا ارسال می شود تا این افراد نگران خورد و خوراکشان در دوران قرنطینه نباشند. ارسال غذا در استانبول به خاطر ویروس کرونا از دوشنبه (11 فروردین) شروع شده است و قرار است که 6 هفته ادامه پیدا کند. لازم به ذکر است که در جریان این کمپین، در طول هر روز غذای نزدیک به 50،000 نفر تامین می شود و این یکی از بهترین اقدامات ترکیه برای مقابله با ویروس کرونا بوده است.
از طرفی در بخش های ورودی شهرهای دیگر ترکیه نیز مامورینی مستقر شده اند تا دمای بدن مسافران را چک کنند و افراد مبتلا به کرونا را در ورودی شهرها شناسایی کنند. البته خیلی از کارشناسان معتقدند که این اقدامات کافی نیستند و جهان به زودی شاهد سرعت گرفتن شیوع ویروس کرونا در ترکیه خواهد بود.