تعیین وقت سفارت، ویزای توریستی فرانسه

تعیین وقت سفارت، ویزای توریستی فرانسه

ویزای توریستی فرانسه

ویزای توریستی فرانسه به افرادی تعلق میگیرد که قصد سفر تفریحی به فرانسه یا دیدار با اعضای خانواده‌شان را دارند؛ مدت اعتبار ویزا سه ماه است و متقاضی باید زودتر از تمام شدن 90 روز اقامت مجاز در فرانسه، خاک این کشور را ترک کند.
برای ویزای توریستی فرانسه، حضور متقاضی الزامی است و مصاحبه انجام میگیرد. درخواست وقت ملاقات برای مصاحبه از طریق آژانس خدمات مسافرت هوایی، تور و جهانگردی دادآفرید پرواز انجام میگیرد و متقاضی باید بعد از ثبت درخواست خود، نسخه‌ چاپ شده‌ صفحه‌ مورد نظر را به همراه سایر مدارک در روز ملاقات به همراه داشته باشد.

اولین مرحله برای درخواست ویزای هر کشوری، پر کردن فرم تقاضای ویزا است. این فرم را میتوانید از این لینک که از بخش ویزای سفارت فرانسه تهیه شده است، دانلود فرمایید.

مدارک مورد نیاز ویزای شنگن فرانسه

توجه: اگر خانوادگی سفر میکنید، برای هر کدام از اعضا باید فرم جداگانه‌ای پر شود.

توجه: چنانچه اسامی همراهان در گذرنامه‌ درخواست‌کننده‌ ویزا ذکر شده باشد، برای هر کدام از همراهان باید دو قطعه عکس رنگی در مدارک موجود باشد.

توجه: ویژگیهای ضروری عکس ویزا: عکس رنگی، زمینه سفید، تمام رخ، در ابعاد 4×3 که کمتر از سه ماه پیش گرفته شده و کاملاً با ظاهر فعلی صاحب عکس همخوانی داشته باشد. طبق مقررات شنگن، عکس شما بر روی برچسب ویزا چاپ خواهد شد.

توجه: پرینت حساب بانکی باید روی سربرگ انگلیسی و مهرشده به سفارت ارائه شود.

توجه: جهت ارائه مدارک تمکن مالی  ترجمه‌ یک سند مالکیت و دو سری کپی از اصل مدارک فارسی می‌بایست به سفارت ارائه شود.

توجه: متقاضیان ویزا باید بیمه‌ مسافرت فردی یا جمعی داشته باشند. این بیمه باید هزینه‌های احتمالی بازگشت به میهن تحت مراقبت‌های پزشکی، هزینه‌های احتمالی نیاز به درمان و یا هزینه‌های بیمارستانی اضطراری را پوشش دهد و تا پایان طول اقامت در تمام کشورهای منطقه شنگن معتبر باشد. حداقل پوشش بیمه برای هر شخص مبلغ سی‌هزار یورو می‌باشد. شرکت بیمه‌گذار باید نماینده‌ای معتبر در کشور فرانسه داشته باشد؛ در ضمن شخص دعوت کننده در فرانسه نیز می‌تواند بیمه‌ مسافری را با یک شرکت بیمه در فرانسه انجام دهد.

توجه: جهت تعیین وقت سفارت فرانسه با کارشناسان آژانس مسافرت هوایی، تور و جهانگردی دادآفرید پرواز ارتباط برقرار فرمایید.

 

فرم ارسال اطلاعات ویزا

بعد از دانلود و تکمیل فرم های اطلاعات ویزا آنرا ارسال کنید ، تکمیل فیلد های ستاره دار الزامیست.

سوال دارید؟

در صورتی که اطلاعات موجود در وبسایت پاسخگوی نیازتان نبود می‌توانید با شماره زیر تماس برقرار نموده و سوال خود را از کارشناسان ما بپرسید.

جاذبه های گردشگری