تعیین وقت سفارت، ویزای توریستی کانادا

تعیین وقت سفارت، ویزای توریستی کانادا

ویزای کانادامتقاضیانی که برای دیدن جاذبه‌های کانادا، دیدار اقوام و آشنایان، شرکت در همایش و کنگره و یا دوره های کوتاه مدت تحصیلی قصد ورود به این کشور را داشته باشند، به عنوان ویزیتور کوتاه مدت درخواست خود را ارائه می‌دهند. توجه نمایید که در اپلیکیشن فرمهای جدید، گزینه‌ای برای انتخاب تعداد دفعات ورود به کانادا وجود ندارد؛ به این معنا که تمامی درخواستها به یک شکل به سفارت ارجاع داده می شوند و درنهایت تصمیم گیری در خصوص مدت زمان اعتبار ویزا و یک یا چند بار ورود بودن آن به عهده سفارت است.

از آن جایی که در اکثر موارد، تاریخ خاتمه ویزا با تاریخ انقضای پاسپورت یکی است، پیشنهاد می کنیم در صورتی که اعتبار گذرنامه شما کم است، آن را تعویض نمایید. اعتبار کل ویزای کانادا برای مدت زمان استفاده از آن است که اگر چند بار ورود Multiple باشد، اجازه سفرهای مکرر را به دارنده آن می دهد. توجه داشته باشید که در ویزای عادی متقاضی نمی تواند در هر بار ورود، بیشتر از شش ماه در کانادا اقامت کند مگر اینکه سوپر ویزا داشته باشد که در این صورت می تواند در هر سفر تا دو سال در کانادا بماند.

مدارک موردنیاز برای ویزای توریستی:

  •     اصل پاسپورتهای جدید و قدیمی (صفحه اول و صفحاتی که مهر ورود و خروج یا ویزا دارند، حتما باید اسکن شوند).
  •     ترجمه شناسنامه هر یک از متقاضیان
  •     ترجمه سند ازدواج (اگر زن و شوهر با هم اقدام می کنند)
  •     تکمیل فرم درخواست ویزا Application Form
  •     تکمیل فرم اطلاعات خانوادگی Family Information
  •     یک قطعه عکس ۳.۵ در ۴.۵ رنگی زمینه سفید
  •     ترجمه سند ملکی در صورت وجود
  •     ترجمه مدارک شغلی (برای صاحبان مشاغل جواز کسب، روزنامه رسمی و آخرین آگهی تغییرات و تصمیمات، پروانه طبابت، پروانه نظام مهندسی و یا پروانه بهره‌وری لازم است. کارمندان باید نامه اشتغال به کار، سه فیش حقوقی آخر و حکم کارگزینی یا حکم بازنشستگی خود را ارائه دهند.)
  •     گردش حساب سه ماهه آخر که نشان دهنده مبلغ درآمد ماهیانه باشد و نامه تمکن Bank Statement به زبان انگلیسی ممهور به مهر امور بین الملل بانک
  •     دعوتنامه به همراه مدارک مالی و کارت شناسایی فرد دعوت کننده و مدارک اثبات رابطه خویشاوندی دعوت شونده با دعوت کننده (در صورت نبود دعوتنامه ارائه رزرواسیون هتل الزامی است.)
  •     رزرو بلیط رفت و برگشت به کانادا
  •     رضایت نامه کتبی والدین برای خروج فرزند، درصورتی که فرزند زیر ۱۸ سال آنها به تنهایی یا با یکی از والدین سفر می کند.
     

اعتبار ویزای کوتاه مدت کانادا:

اعتبار ویزاهای کانادا به هنگام ورود به کانادا توسط افسران اداره مهاجرت و مرزبانی کنترل می شوند. به طور معمول متقاضیان ویزای توریستی و دیداری می توانند حداکثر تا شش ماه در کانادا اقامت داشته باشند. کسانی که سوپر ویزا دریافت کرده‌اند اجازه دارند تا دو سال در کانادا بمانند. اگر ویزا به صورت Multiple صادر شده باشد چند بار ورود است و به دارنده ویزا امکان می دهد به طور متعدد وارد کانادا شود.

 فرزندانی که بدون والدین سفر می کنند:
در صورتی که فرزندان زیر ۱۸ سال بدون والدین سفر می‌کنند باید رضایت‌نامه کتبی والدین خود را به همراه سایر مدارک ارائه نمایند و باید مشخص شود وظیفه سرپرستی از وی در مدتی که در کانادا اقامت دارد با چه کسی است. همچنین اگر فقط یکی از والدین همراه فرزند باشد، باید رضایت‌نامه والد دیگر را داشته باشد.

هزینه های ویزای کاناداواریزی ویزای کانادا:

برای اخذ ویزای خود هزینه‌هایی را به اداره مهاجرت باید پرداخت کنید. لیست این هزینه ها برای ویزاهای مختلف به شرح زیر می باشد.

هزینه‌های ویزای توریستی:

هزینه ویزای کانادا

هزینه های انگشت نگاری:
شهروندان برخی کشورها (ازجمله ایران) باید برای اخذ ویزای توریستی، تحصیلی و یا شغلی، بایومتریک ( انگشت نگاری و عکس) انجام دهند.

هزینه انگشت نگاری ویزای کانادا

 

 در حال حاضر افراد زیر از انگشت نگاری معاف هستند:

  •     افراد بالای ۸۰ سال و کمتر از ۱۴ سال
  •     کسانی که ویزای مهاجرتی دارند
  •     افراد مقیم کانادا
  •     افراد با پاسپورت کانادا
  •     دیپلمات ها و افرادی که در سازمان ملل متحد و سازمان های دولتی کار می کنند
  •     افرادی که در حین درخواست ویزا در کانادا هستند

    توجه داشته باشید که برای انجام انگشت نگاری:
  •     تمام افراد پرونده همزمان اقدام نمایید.
  •     اگر خالکوبی روی دست و صورت خود دارید قبل از انگشت نگاری آنها را پاک کنید.
  •     نهایتا تا ۳۰ روز بعد از تحویل مدارک ویزای خود برای انگشت نگاری اقدام نمایید.
فرم ارسال اطلاعات ویزا

بعد از دانلود و تکمیل فرم های اطلاعات ویزا آنرا ارسال کنید ، تکمیل فیلد های ستاره دار الزامیست.

سوال دارید؟

در صورتی که اطلاعات موجود در وبسایت پاسخگوی نیازتان نبود می‌توانید با شماره زیر تماس برقرار نموده و سوال خود را از کارشناسان ما بپرسید.

جاذبه های گردشگری